Kairo: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: pap:Kairo
c (bot Mengubah: sq:Kajro)
c (bot Menambah: pap:Kairo)
[[oc:Lo Caire]]
[[os:Каир]]
[[pap:Kairo]]
[[pl:Kair]]
[[pms:Ël Càiro]]
1.177

besutan