Wrocław: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
(layout)
Wrocław papané ana ing pinggiring kali [[Oder]] (Odra). Kutha iki dibagi dadi rong bagéyan déning kali iki.
 
== Sajarah ===
[[File:Wratislauia Breßlaw Breslau 17.Jh.jpg|thumb|left|300px|Breslau ing Abad kaping 17]]
Kutha iki nduwé sajarah dawa lan dikuwasani negara sing béda-béda. Saka taun [[1919]]–[[1945]] Wrocław iku dadi ibukuthané provinsi Prusia, [[provinsi Niederschlesien]].