154: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: sh:154
c (bot Menambah: vi:154)
c (r2.5.2) (bot Menambah: sh:154)
[[sa:१५४]]
[[sah:154]]
[[sh:154]]
[[sk:154]]
[[sl:154]]
35.118

besutan