1546: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: yo:1546
c (bot Menambah: lv:1546. gads)
c (r2.5.2) (bot Menambah: yo:1546)
[[vo:1546]]
[[war:1546]]
[[yo:1546]]
[[zh:1546年]]
[[zh-yue:1546年]]
35.118

besutan