Indira Gandhi: Béda antara owahan

21 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: lb:Indira Gandhi
c (bot Menambah: sco:Indira Gandhi)
c (r2.5.2) (bot Menambah: lb:Indira Gandhi)
[[ky:Индира Ганди]]
[[la:Indira Gandhi]]
[[lb:Indira Gandhi]]
[[lt:Indira Gandhi]]
[[lv:Indira Gandija]]
35.118

besutan