Uwuh: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
(+basa liya)
(typo)
[[Gambar:Sampahbdg.jpg|frame|Sampah menumpuk di Jl. Pasteur, [[Bandung]], Mei [[2006]]]]
'''Larahan''' utawa '''uwuh''' ([[Basa Indonésia]]: sampah, [[Basa Sundha]]: runtah), iku barang sisa kang wis ora dikarepaké manèh utawi barang sing sengaja utawa ora sengaja dibuang sumberé saka prosès manungsa lan alam semèsta, sing durung ana aji sing migunani.
'''Macem-macem larahan miturut sumberé, ana 6 cacahé:'''
*Larahan [[Alam]]
78.625

besutan