Bima (disambiguasi): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
(a)
 
(typo)
|liya-liya=
* [[Bima (tokoh Mahabharata)|Bimasena]], utawa [[Wrekodara]], salah siji tokoh [[wiracarita]] ''[[Mahabharata|Mahābhārata]]'' sing misuwur ing jagad [[wayang|pawayangan]].
* [[Sepur Bima|Bima]], namajeneng [[kereta apisepur]] jurusan [[DaerahDhaérah Khusus IbukotaIbukutha Jakarta|Jakarta]]-[[KotaKutha Surabaya|Surabaya]]
* [[Kuku Bima]], merk dagang [[minuman energi]] produksi [[Sido Muncul]], [[Kutha Semarang|Semarang]]
* [[Kabupatèn Bima]], [[Nusa Tenggara Kulon]]
78.624

besutan