Pangan: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
bot Menambah: rw:Ibiryo
c (r2.6.3) (bot Menambah: bs, ik, lbe, nv, pnb, sh, sr Mengubah: fa, war)
c (bot Menambah: rw:Ibiryo)
[[ro:Mâncare]]
[[ru:Пища]]
[[rw:Ibiryo]]
[[sah:Ас]]
[[scn:Alimentu]]
40.678

besutan