Powiat Wejherowo: Béda antara owahan

66 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
en:
c (anyar)
 
(en:)
}}
 
'''Powiat Wejherowo''' ([[basa Polski]] ''powiat wejherowski'') iku sawijining <i>[[powiat]]</i> (kayadéné “[[kabupaten|kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[Polandia]]. Ibukuthané yaiku [[Wejherowo]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé pedunung 179.498 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
 
[[Kategori:Powiat ing provinsi Pomerania]]
 
[[en:Wejherowo County]]