1949: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: tpi:1949
c (bot Menambah: ml:1949)
c (r2.7.1) (bot Menambah: tpi:1949)
[[tk:1949]]
[[tl:1949]]
[[tpi:1949]]
[[tr:1949]]
[[tt:1949]]
1.683

besutan