1988: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: rw:1988; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: ml:1988)
c (r2.5.2) (bot Menambah: rw:1988; kosmetik perubahan)
}}
 
== Prastawa ==
* Kanggo ping pisanané Tim bal-balan [[walanda]] dadi jawara ing [[Piala Eropa]]. Ing final ngalahaké [[Uni Soviet]] kanthi skor 2-1
 
== Lair ==
*
 
== Seda ==
*
 
[[roa-rup:1988]]
[[ru:1988 год]]
[[rw:1988]]
[[sah:1988]]
[[scn:1988]]
40.179

besutan