Abad ping 8: Béda antara owahan

18 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Menambah: ia:Seculo 8; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: yo:Ọ̀rúndún 8k)
c (r2.5.2) (bot Menambah: ia:Seculo 8; kosmetik perubahan)
{{Dasawarsaabad|6|7|8}}
 
== Uga delengen ==
* [[Kalendher Kadadeyan|Kalèndher Kadadéyan]]
 
[[categoryKategori:Kalendher Kadadeyan|Kalèndher Kadadéyan]]
 
[[af:8ste eeu]]
[[hu:8. század]]
[[hy:8-րդ դար]]
[[ia:Seculo 8]]
[[id:Abad ke-8]]
[[io:8ma yarcento]]
38.236

besutan