Warsawa: Béda antara owahan

17 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: diq:Warşowa
c (r2.5.2) (bot Menambah: ur:وارسا)
c (bot Menambah: diq:Warşowa)
[[da:Warszawa]]
[[de:Warschau]]
[[diq:Warşowa]]
[[dsb:Waršawa]]
[[ee:Warsaw]]
40.143

besutan