Leiden: Béda antara owahan

105 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (bot Mengubah: fa:لایدن)
c
|}
 
'''Leiden''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Holland Kidul]], [[Walanda]]. Kutha utawa ''gemeente'' iki misuwur déning [[Universitas Leiden|universitasé]] sing wis ana wiwit [[8 Februari]] [[1575]]. Kutha iki nduwé jeneng peparab 'kutha kunci' lan gambar kunci bisa dideleng ing lambangé kutha Leiden.
 
{{GemeentenZuid-Holland}}