1193: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: yo:1193
c (bot Menambah: ur:1193ء)
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1193)
[[vo:1193]]
[[war:1193]]
[[yo:1193]]
[[zh:1193年]]
[[zh-yue:1193年]]
2.721

besutan