1011: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1011
c (bot Menambah: ur:1011ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1011)
[[vo:1011]]
[[war:1011]]
[[yo:1011]]
[[zh:1011年]]
[[zh-yue:1011年]]
62.050

besutan