1110: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1110
c (bot Menambah: ur:1110ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1110)
[[vo:1110]]
[[war:1110]]
[[yo:1110]]
[[zh:1110年]]
[[zh-yue:1110年]]
62.379

besutan