Washi: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.5.2) (bot Mengubah: fi:Japaninpaperi; kosmetik perubahan
c (bot Menambah: it:Washi)
c (r2.5.2) (bot Mengubah: fi:Japaninpaperi; kosmetik perubahan)
[[FileGambar:Washi(Sugihara_paper).JPG|thumb|Sugiharagami (salah satu jenis washi)]]
[[FileGambar:Chiyogami.JPG|thumb|Chiyogami]]
[[FileGambar:Orizuru.jpg|thumb|Origami [[burung jenjang]] ]]
{{nihongo|'''Washi'''|和紙}} utawa '''wagami''' iku [[dluwang]] sing digawé kanthi metodhe tradhisional ing [[Jepang]]. Dibandhingaké karo dluwang prodhuksi mesin, [[serat]] jroning washi luwih dawa saéngga washi bisa digawé luwih tipis, nanging tahan suwé (ora gelis lusuh utawa suwèk).
 
[[es:Washi]]
[[fa:واشی]]
[[fi:WashiJapaninpaperi]]
[[fr:Washi]]
[[id:Washi]]
40.620

besutan