Sekolah menengah pertama: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Mbuang kategori Pendidikan dhasar; Nambahaké kategori Pendhidhikan dhasar (HotCat)
c (Mbuang kategori Pendidikan formal; Nambahaké kategori Pendhidhikan formal (HotCat))
c (Mbuang kategori Pendidikan dhasar; Nambahaké kategori Pendhidhikan dhasar (HotCat))
 
[[Kategori:Pendidikan umum]]
 
[[Kategori:Pendidikan dhasar]]
[[Kategori:Sekolah menengah pertama| {{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Pendhidhikan formal]]
[[Kategori:PendidikanPendhidhikan dhasar]]
78.624

besutan