207: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sh:207
c (bot Menambah: vi:207)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:207)
[[sa:२०७]]
[[sah:207]]
[[sh:207]]
[[sk:207]]
[[sl:207]]
35.118

besutan