211: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.5) (bot Menambah: sh:211
c (r2.7.1) (bot Menambah: yo:211)
c (r2.6.5) (bot Menambah: sh:211)
[[sah:211]]
[[scn:211]]
[[sh:211]]
[[sk:211]]
[[sl:211]]
2.721

besutan