3: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ta:3
c (bot Menambah: bjn:3)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ta:3)
[[sv:3]]
[[sw:3]]
[[ta:3]]
[[th:พ.ศ. 546]]
[[tk:3]]
35.118

besutan