Tuma sirah: Béda antara owahan

298 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (wkfy, +kat)
'''Tuma''' inggih [[sato kewan|kéwan]] ingkang nyesep [[getih]] ingkang wonten mustaka (sirah) [[menungsa|manungsa]]. Kang ngadahi ukuran alit, semanten ugi mbotén ketawis mawi sak klebatan, tuma ugi wonten ting kéwan.Éndok tumo punika ingkang wonten ting sirah manungsa naminipun lingso, biasanipun témémplek ting rekma (rambut manungsa).Lingsopunika mawi netes dados kor (kor punika anakan Tuma)
 
{{kéwan-stub}}
11.904

besutan