224: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sh:224
c (bot Menambah: vi:224)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:224)
[[sa:२२४]]
[[sah:224]]
[[sh:224]]
[[sk:224]]
[[sl:224]]
35.118

besutan