218: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:218
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:218)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:218)
[[vo:218]]
[[war:218]]
[[yo:218]]
[[zh:218年]]
61.164

besutan