Pepindhan: Béda antara owahan

109 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
(typo)
==Tuladhané Pepindhan==
*A
#Abange kaya [[godhong]] katirah
#Ali-aliné nggunung sapikul
#Ayune kaya dewi Ratih
*B
#Baguse kaya Bathara [[Kamajaya]] tumurun
#BedaneBédané kaya [[bumi]] karo [[langit]]
#Bebetané ngadhal mèlèt
#Bebetane ngandhal melet
*C
#Cahyane bingar kaya [[lintang]] johar
#Cep klakep kaya orong-orong kepidhak
#Cethile kaya [[Cina]] craki
*D
#Dalane mbathok mengkureb
#Dedege ngringin sungsang
#Dhuwure kaya othak-othak megaméga
*G
#GalakeGalaké kaya [[macan]] manak
#Gelunge ngadhal menekmènèk
#GendhewaneGendhéwané awangun kadhal meteng
*I
#[[Ijo]] kumpul padha ijo kaya bethetbèthèt sayuta
#[[Ireng]] kumpul padha ireng kaya gagak reraton
J
#JogedeJogèdé kaya [[merak]] kalohsimpirkasimpir
#JogedeJogèdé kaya mucang kanginan
K
#Kenese kaya Dewi [[Banowati]]
#KesiteKesité kaya laler
#[[Kuning]] kumpul kuning kaya podhang reraton
*L
#LakuneLakuné kaya macan luweluwé
#LambeyaneLambéyané mblarak sempal
#LelewaneLeléwané milangoni
*M
#Mantu mbata rubuh
*N
#Nangise ngorong-orong
#NyengiteNyengité kaya dhemit
*O
#OmaheOmahé awangun glathik mungup
#OmaheOmahé awangun [[klabang]] nyandher
*P
#PadhangePadhangé kaya rina
#PinterePinteré kaya bisa njara langit
#PolahePolahé kaya gabah diinteri
*R
#rarane nggeger [[sapi]]
#RikateRikaté kaya [[angin]]
#RukuneRukuné kaya mimi lan mintuna
*S
#SambateSambaté kaya grantang
#SuguhaneSuguhané mbanyum[[banyu]] mili
#SumbareSumbaré kaya bisa mutung wesi gligengligèn
*T
#TandhangeTandangé cukat kaya jangkrik mambu kili
#TekadeTekadé kaya [[geni]] lan urupe
#TulisaneTulisané mbata sarimbag
*U
#UtangeUtangé nyundhul empyak
#UtangeUtangé turunturut usuk
*W
#WangsulaneWangsulané saur [[manuk]]
#WrangkaneWrangkané gayaman
 
==Delengen uga==
78.625

besutan