Gemblong: Béda antara owahan

332 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Gemblong''' iku salah siji jenising panganan cilik utawa kudhapan. Jenising gemblong akeh banget, ana sing digawe saka tela pohong, lan saka ketan.)
 
'''Gemblong''' iku salah siji jenising [[panganan]] cilik utawa kudhapan. Jenising gemblong akeh banget, ana sing digawe saka tela pohong, lan saka ketan. Gemblong akeh ditemokake ing tlatah [[Jawa Tengah]], [[Jawa Wetan]] lan Ngayogyakarta. Ana uga papan kang ngarani gemblong iku [[jadah]]. Gemblong biasane paling enak yen dipangan ing wanci esuk karo dikancani teh utawa kopi anget, sinambi maca koran.
 
===Kapurih Ugi Kersa Mriksani===
* [[panganan]]
 
{{stub}}
 
[[id:Gemblong]]