237: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sh:237
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:237)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:237)
[[sah:237]]
[[scn:237]]
[[sh:237]]
[[sk:237]]
[[sl:237]]
11.909

besutan