239: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: sh:239
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:239)
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:239)
[[sa:२३९]]
[[sah:239]]
[[sh:239]]
[[sk:239]]
[[sl:239]]
11.909

besutan