Ruwatan: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
 
==Sesajen==
[[Sesajen]] sing disiapake kanggokangge upacara adat iki antarane:
*Kain pitung [[werna]]
*[[Beras kuning]]
*[[Kembang]] pitung rupa
 
Yen kanggokangge tolak bala utawa mbuang sial wong sing ngalami sukerta, wong sing diruwat kudhu njalani [[siraman]] banyu suci lan nggunting rambut, rambute banjur dilarung neng segara.
 
 
Naraguna anonim