Dhingklik: Béda antara owahan

47 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Dhingklik''' iku piranti kanggo lungguh kang wujude kaya kursi naging luweh endhek. Dhuwure ora ngluwehi wong ndhodhok. Dhingklik umume digawe saka kayu.)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Dhingklik''' iku piranti kanggo lungguh kang wujude kaya [[kursi]] naging luweh endhek. Dhuwure ora ngluwehi wong ndhodhok. Dhingklik umume digawe saka kayu.
 
==Pirsani Ugi==
[[kursi]]
 
 
<br><br>
{{stub}}