Anggur (ombèn-ombèn): Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
c
Anggur (minuman) dipunalihaken dhumateng Anggur (ombèn-ombèn): pasang aksara
c (r2.5.2) (bot Menambah: hif:Wine)
c (Anggur (minuman) dipunalihaken dhumateng Anggur (ombèn-ombèn): pasang aksara)
78.625

besutan