Kabupatèn Pelalawan: Béda antara owahan

15 bèt wis dibusak ,  10 taun kepungkur
(rintisan)
 
# Kecamatan Pangkalan Kuras, kanthi ibukutha Sorek Satu.
# Kecamatan Pangkalan Lesung, kanthi ibukutha Pangkalan Lesung.
# Kecamatan Ukui, kanthi ibukot, kanthi ibukutha Ukui Satu.
# Kecamatan Kuala Kampar, kanthi ibukutha Teluk Dalam.
# Kecamatan Kerumutan, kanthi ibukutha Kerumutan.
78.625

besutan