Thiwul: Béda antara owahan

727 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Thiwul''' yaiku panganan pokok kang kanggo nganti sega beras kang asalé / digawé saka téla pohong .Cara mangan biasané bisa karo uyah, parutan klapa bisa uga [[g...
(Kaca énggal: '''Thiwul''' yaiku panganan pokok kang kanggo nganti sega beras kang asalé / digawé saka téla pohong .Cara mangan biasané bisa karo uyah, parutan klapa bisa uga [[g...)
(Ora ana béda)
11.904

besutan