Gendhing: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: '''Gendhing''' yaiku lelagon swaraning gamelan kang peprincen reracikaning laras panabuhe mawa irama sarta pthet kang gumathuk.)
 
'''Gendhing''' yaiku lelagon swaraning [[gamelan kang]] kang peprincen reracikaning laras panabuhe mawa irama sarta pthetpathet kang gumathuk.