Gendhing: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
Nambahaké kategori Lagu (HotCat)
c (Nambahaké kategori Lagu (HotCat))
'''Gendhing''' yaiku lelagon swaraning [[gamelan]] kang peprincen reracikaning laras panabuhe mawa irama sarta pathet kang gumathuk.
 
[[Kategori:Lagu]]
78.624

besutan