Sop: Béda antara owahan

950 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
+interwiki
(Kaca énggal: '''Sop''' yaiku janganan kang ana duduhe, seger rasane. Sop digawe saka janganan yaiku kul, sawi, kembang kul, onclang, kenthang, kacang kapri, tomat, lan sledri. Bumbune digawe saka b...)
 
(+interwiki)
[[Gambar:Romanian potato soup.jpg|thumb|220px|Som kenthang [[Romania]].]]
'''Sop''' yaiku janganan kang ana duduhe, seger rasane. Sop digawe saka janganan yaiku kul, sawi, kembang kul, onclang, kenthang, kacang kapri, tomat, lan sledri. Bumbune digawe saka bawang, uyah, mrica, lan gula pasir. Diwenehi duduh ben seger.
 
Uga ana sop kang digawe kenthel. Sop kuwi yen ing walandaWalanda diarani Cream''cream Soupsoup''. ''Cream soup'' kagawe saka glepung kanji, endhog, janganan kang dicacah alus, lan daging kang dicacah alus. Janganan lan daging diwenehi miturut selera. Biyasane ''cream soup'' didhahar nganggo roti.
Sop lan cream soup enak didhahar nalika isih anget lan ing mangsa rendheng.
 
Sop lan ''cream soup'' enak didhahar nalika isih anget lan ing mangsa rendheng.
 
[[Kategori:Panganan]]
 
[[ar:شربة]]
[[ba:Һурпа]]
[[bat-smg:Zopė]]
[[bg:Супа]]
[[bn:স্যুপ]]
[[bs:Supa]]
[[ca:Sopa]]
[[cs:Polévka]]
[[cy:Cawl]]
[[da:Suppe]]
[[de:Suppe]]
[[el:Σούπα]]
[[en:Soup]]
[[eo:Supo]]
[[es:Sopa]]
[[fa:سوپ]]
[[fi:Keitto]]
[[fr:Soupe]]
[[ga:Anraith]]
[[gd:Brot]]
[[gl:Sopa]]
[[he:מרק]]
[[hr:Juha]]
[[hu:Leves]]
[[id:Sup]]
[[is:Súpa]]
[[it:Minestra]]
[[ja:スープ]]
[[kn:ಸೂಪ್]]
[[ko:수프]]
[[li:Sóp]]
[[lt:Sriuba]]
[[lv:Zupa]]
[[mk:Супа]]
[[mrj:Лем]]
[[myv:Ям]]
[[nds-nl:Soop]]
[[nl:Soep (voedsel)]]
[[nn:Suppe]]
[[no:Suppe]]
[[nrm:Souope]]
[[pl:Zupa]]
[[pt:Sopa]]
[[qu:Chupi]]
[[ru:Суп]]
[[simple:Soup]]
[[sk:Polievka]]
[[sl:Juha]]
[[sr:Супа]]
[[sv:Soppa]]
[[ta:இரசம் (உணவு)]]
[[tl:Sabaw]]
[[tr:Çorba]]
[[tt:Аш]]
[[uk:Суп]]
[[yi:זופ]]
[[zh:汤]]
2.526

besutan