Sop: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
typo
(+)
(typo)
| name = Sop
| image = [[Gambar:Vegetable beef barley soup.jpg|250px]]
| caption = Sop
| alternate_name =
| country = [[Indonésia]] lan [[donya]]
| other =
}}
[[Gambar:Romanian potato soup.jpg|thumb|250px260px|Sop [[kenthang]] [[Romania]].]]
'''Sop''' yaiku [[janganan]] kang ana duduhé, seger rasané. Sop digawé saka janganan yaiku [[kul]], [[sawi]], [[kembang kul]], onclang, [[kenthang]], [[kacang kapri]], [[tomat]], lan [[slèdri]]. Bumbune digawe saka [[bawang]], [[uyah]], [[mrica]], lan [[gula pasir]]. Diwènèhi duduh bèn seger.
Uga ana sop kang digawé kenthel. Sop kuwi yèn ing [[Walanda]] diarani ''Cream Soup''. ''Cream soup'' kagawé saka glepung kanji, [[endhog]], janganan kang dicacah alus, lan [[daging]] kang dicacah alus. Janganan lan daging diwènèhi miturut seléra. Biyasané ''cream soup'' didhahar nganggo roti.
78.625

besutan