1928: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: rue:1928
c (bot Menambah: ml:1928; kosmetik perubahan)
c (bot Menambah: rue:1928)
[[ro:1928]]
[[ru:1928 год]]
[[rue:1928]]
[[sah:1928]]
[[scn:1928]]
40.678

besutan