Organel: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ht:Òganèl
c ([r2.5.2] bot Menambah: la:Organellum)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ht:Òganèl)
[[he:אברון]]
[[hr:Organel]]
[[ht:Òganèl]]
[[hu:Sejtszervecske]]
[[id:Organel]]
11.909

besutan