298: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ur:298ء
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:298)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ur:298ء)
[[tt:298]]
[[uk:298]]
[[ur:298ء]]
[[uz:298]]
[[vec:298]]
1.383

besutan