282: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ur:282ء
c (r2.7.1) (bot Menambah: yo:282)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ur:282ء)
[[tt:282]]
[[uk:282]]
[[ur:282ء]]
[[uz:282]]
[[vec:282]]
1.383

besutan