207: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: ur:207ء
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:207)
c (r2.7.1) (bot Menambah: ur:207ء)
[[tr:207]]
[[uk:207]]
[[ur:207ء]]
[[uz:207]]
[[vec:207]]
1.383

besutan