1808: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rue:1808
c (bot Menambah: pnb:1808)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:1808)
[[ro:1808]]
[[ru:1808 год]]
[[rue:1808]]
[[sa:१८०८]]
[[sah:1808]]
1.683

besutan