832: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: ml:832
c (r2.7.1) (bot Menambah: yo:832)
c (bot Menambah: ml:832)
[[map-bms:832]]
[[mk:832]]
[[ml:832]]
[[mr:इ.स. ८३२]]
[[ms:832]]
1.094

besutan