282: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: sh:282
c (r2.7.1) (bot Menambah: ur:282ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: sh:282)
[[sa:२८२]]
[[scn:282]]
[[sh:282]]
[[sk:282]]
[[sl:282]]
62.976

besutan