1876: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rue:1876
c (bot Menambah: li:1876)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:1876)
[[ro:1876]]
[[ru:1876 год]]
[[rue:1876]]
[[sah:1876]]
[[scn:1876]]
11.909

besutan