George Walker Bush: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
George W. Bush dipunalihaken dhumateng George Walker Bush: jeneng pepak
(rintisan)
 
c (George W. Bush dipunalihaken dhumateng George Walker Bush: jeneng pepak)
78.624

besutan