Aqaba: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  10 taun kepungkur
Ganti gambar
(a)
 
(Ganti gambar)
[[GambarFile:Jordan-Aqaba location.png|thumb|200px|Dunung Aqaba ing Yordania]]
'''Aqaba''' ([[Basa Arab|Arab]]: العقبة‎, al-ʻAqabah) iku sawijining kutha cilik sing dumunung ing sisih kidul [[Yordania]], cedhak tapel wates karo [[Israel]]. Kutha iki minangka [[kutha]] pesisir ing [[Yordania]]. Kutha iki minangka [[ibu kutha]] [[Governorat Aqaba]]. Kutha Aqaba nduwèni pedunung cacah 70.000 jiwa (perk.2000). Kutha iki tetanggan karo kutha [[Eilat]], [[Israel]].
 
78.625

besutan