Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c (r2.5.1) (bot Mengubah: fr:Kabupaten de Gunung Kidul)
| align="center" colspan="2" style="border-bottom: 3px solid gray;" | <small>[[Motto]]: "---"</small>
|-
| align="center" colspan="2" | [[Gambar:LocatorLokasi KabupatenDIY GunungKabupaten KidulGunungkidul.pngsvg|249px300px|Péta Gunung Kidul ing DI Yogyakarta]]
|-
| Dina Dadi:
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs Web Resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
* [http://www.pesonagunungkidul.com/ Situs alam Gunung Kidul - Aris Guntara]
 
 
'''''Bali menyang:''''' [[Daerah Istimewa Yogyakarta]]
1.418

besutan